• White Instagram Icon
  • w-facebook

© 2014 by DHS Haircosmetics.


 

DHS HAIRCOSMETICS bvba

December 11, 2017

August 29, 2016

January 27, 2016

January 27, 2016

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Nieuw op Cosmoprof Bologna en binnenkort bij ons verkrijgbaar: PARLUX ADVANCE LIGHT

March 30, 2016

 

Parlux ADVANCE LIGHT: Innovatief met een geavanceerde technologie en een futuristisch design. De nieuwe K-ADVANCE motor biedt superieure prestaties zoals meer kracht en een langere levensduur.                                                                                                                   De nieuwe Parlux ADVANCE LIGHT heeft zijn technologisch onderzoek gericht op de voldoening aan de eisen van de kapper.

De Parlux ADVANCE LIGHT is veel lichter en geluidsarmer dan zijn voorgangers. Hij is ontworpen met de IONIC & CERAMIC technologie, wat essentieel is voor gezond haar dat vrij is van statische electriciteit.

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload